wanita hari ini selekeh ke?

by - Wednesday, March 02, 2011

As Salam . .
selamat pagi semua!!
hua.. hari nie bgon tido bgon tido
so nak pegi kelas pon rase cam saket kepale sket lah.. tapi
walaubagaimanapun..
sye sempat pakei shawl g kelas
yang normally nyer sangat lama masa di ambil untuk dipakai..
ok ok.. stop
isu hari ini adalah tentang
benarkah wanita hari ini tidak menjaga penampilan atau lebeh mudah dikatakan selekeh??
ok here is my own opinion, act nowdays apa yang saya lihat adalah wanita atau gegurl diluar sana cantik jer kot berpakain... tapi masih ade kaum adam yang mengatakan wanita skang selekeh.. adekah sebb tidak dapat merangsang penglihatan mata mereka atau"" atau . . ??
pada saya ok la kalo pemakain wanita tu tak dapat membuat mane mane beboy untuk terase sumthing.. ok kan??kan?? kire nyer tade la wanita tu nak dapat banyak dosa kan?? benar tak??
tapi, jangan la sampai penampilan diabaikan.. sekadar cukup mate memandang, bersih untuk dilihat kan dah cukup bgos, jangan la pegi mydin mall pakei baju busuk2 dengan tak mandi nyer dengan selipwer sebelah laen sebelah laen nyer.. kan membuatkan orang mengata ta senang ngan kamu.. kankan??
truly: bagus lah kalo ade pihak dah merasekan yang wanita skang tak pandai berpenampilan sebab tak mampu merangsang penglihtan mata mereka. . tade ka wanita dapat manyak dosa kan.. hihi... btol ka? ke salah?
celoteh di atas sekadar pendapat ea.. thanks...

You May Also Like

1 buBbLes

  1. hehehehe..yg pasti nk kuar kena make sure wangi n kemas :)

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer