di tag dari ruby

by - Sunday, March 06, 2011

Sila beritahu nama penuh kamu.tak kisahlah sampai nama datuk,moyang kamu:
Name penuh aishwariya Rai, kat umah orang panggil aisy, pas uh nak sedap lagi umi tambah ili kat depan name jadik lah ili aisy. .hikhik

Kamu suke warne pink tak??:
kat jenan dolu tade la minat pink. benci kot. setahu aku kalo kat jenan uh yang suke pink adalah dayat jie, ruby tapi umi suke bagi aku mende mende pink. . . tak suke boleh jadi suke so kat matrik suke purple pink putih then kini jadi fanatik alll the colours in the world esp pink.

Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni,ape kamu nak cakap dengan dia?:
ruby, how i miss badlly and i am so jeles gilak ngan care make up ko n shwl ko.. hikhk

Siapa paling comel?Maher Zain atau kamu?:
xoxo la!!


Mana lagi sedap?kek atau aiskrim?:
BOTH!! love both damm much secret receipe n baskin the best ever ever lah!! sorry cant choose

Bila tarikh birthday si pemberi taggie ni?(kalau kamu ingat, kamu memang hebat!):
saye tahu dan saya dan saya ingat!! 27 january.. betol tak ruby?

Ain Maisarah,siapakah dia?:
no idea la [^___^]v

Ceritakan sejarah kamu membuat blog,ikotlah sampai berapa perenggan pun:
iliaisy.blogspot ini dibuat 2008 sebb nak ade online diari, dolu blog ni private untuk diri sendri jer.. hari hari kot tulis dolu tapi bile open to public tapis dulu sket sket.. hikhik

Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini)beri apa pada kamu?:
shawl n make up tutorial class please cikgu!

Taggie ini ada 10 soalan,jadi tag 10 orang ye:
nak tag sape ea?? saye tag

You May Also Like

2 buBbLes

  1. perkara pertama: terharu bila hang ingat birthday aku. tq...(ke tgk kat FB?)

    kedua: celah mananya aku make up2 ni? Haha...stakat conteng mata pakai eye liner aku taulah sikit2.

    ketiga: aku pun rindu hang, kalau ad rezeki boleh ah kite jumpa, cite pasal make up, shawl and all girl stuff!!!hehe

    ReplyDelete
  2. haha.. omg2.. malasnya kak ili as nak wat.. nnt tggu next weekend plak kot insyaAllah.. haha..

    ReplyDelete