aktiviti minggu lepas [pisang+keli+anugerah dekan+ sime darby]

by - Monday, March 07, 2011

As Salam . .

tade mase nak update blog. . hanye gambar yang mampu nak ceritakan
dalam otak ni ade manyak tajuk nak share . .

first of all,
regard to dayat,
blog aku o second bebeyh!
hihihi



Selepas bebulan, baru nampak hasil pokok pisang



kalau tak pisang aku ni asyik contam jer

agak nyer dorang dah develop resistance kepade bacteria kot
besar kan pisang nie, tp sayang ade 1 je shoot
ni pon ada 1. . alhamdulillah

ni plak kisah ikan keli -mati- tp nie bukan dari group aku
sian tngok sahabat2..
ikan aku mati tade gmabar
sian plak kat mayat mereka
wee~
ni kisah anugerah dekan
ye ye . . baju dinner last year yang direnovate sedikit..
ok tak?
nie gambar naidah n ana
its me and yana
we a craving for 4 flat dis sem
novel baru
cam kenal tak gambar nie?
dea cantik kan?
dea la fatin suhana
nie gmbar basi, ni tyme g simedarby
hikhik.. nie perkera last week n all done =)





You May Also Like

1 buBbLes

  1. congrate dapat anugerah dekan.anyway ambik diploma ke degree ni?

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer