hari ni, semalam, beberapa hari lepas

by - Tuesday, March 22, 2011



As Salam semua dan selamat tengahari
minggu nie agak sibuk sedikit sebab dah tahu tarikh untuk test

test post harvest 30 march
test animal cell culture 27 march

pastu nak hantar semua report supaya boleh stady untuk final pula.


*nie gmbar gedix hari nie*
aktiviti hari ni: hmmm. . ke kampus kota untuk melawat anak anak pisang
seta tomato.
hari ni uncapped and unparafilm pokok tomato
sbb esok nak masuk kan dalam jiffy
better buat hardening and acclimatization dulu
tapi dis way, contam at high risk


*gambar gedix semalam*

sngt suka shawl ini yang dibeli kat masjid india RM 7
inner syria tu pon rm 7 kot *sama jer harga*
semalam pakei shawl labuh..
suka sngt!!
and jadi.. i like lah
semalam kelas
takde aircond
giler ah panas
petang semalam ke kampus kota
n download 90210
puas hati =)

*gambar kisah beberapa hari yang lepas*

ni gambar tank ikan tilapia yang baru
ni baru jer tukar air ikan
diatas adalah system filter dea, kena ada ceramic, carbon span baru lah air sentiasa bersih
ni gambar air b4 dibersihkan
kotor kan?

lepas tank dah bersih kitorang pon masuk kan lah 50 ikan tilapia.
semangat kot pilih ikan uh
esoknyer hati gembira sbb nak datang bagi makan

keesokan harinya
selepas buat market survey
*credit picca to kak nad*

ikan tilapia sume mati
sebb air berchlorin
sedeyh jer

ikan mati sambil sebut tolong!!
seddeyh kot
sorry ikan

p/s: semalam en, gile rindu ah kat en.buLbuL. . sangat!! tido pon ta tenang
padahal baru jer g kota sama sama download citer
hari nie spend time ngan n bulbul jugak lagi !

p/s/s: mahu study *berangan nak study*

You May Also Like

2 buBbLes

  1. hamboii!! tiap2 hari ade pic gedix..hahaha... tp cam syok je xtvt ngan ikan tu? =)

    ReplyDelete
  2. mmg syok pon.. sem nie is all about ikan la jugak, ari tu baru keli mati.. 250 ekor.. huaa... memerang makan... kenyang kot dea.. ade 10 tangki.. so 2500.. hebat kan binatang?

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer