Hello March. . selamat tinggal Febuari!

by - Tuesday, March 01, 2011


As Salam
its already march today!!!
seem so fast seem i didnt feel of my febuary

yeaaahh.. . most o my febuary weekend, i have my own agenda =)
last week, when to Sime darby
Last two week when to Perhentian Island
Last three week i just can remember olready. .

too much fun i have in febuary
too much sadness n touching scene also in febuary
too much talking
too much tidy
too much messy is all in febuary

till we meet again ya febuary. .

n now.. another new book will be open because it is march
i have list my "things-to-do" again in march
yaadaaayaadaaa..
always keep on adding what to do n never can vanish them.. owh how i wish to make all the assignment dissappear fir a moment. . could i say.. forever... urrrgggg

turning to march i feel im glad to be alive.
im glad to be born
*because i am a march girl* hahaha
semoga dalam bulan march kali ini, dapat mematang kan diri saya dan mampu membuat yang terbaik demi masa depan sendiri. perform yang terbaik dalam kelas dan seumpanya. .

the seeds of firm conviction already contain within them the flowers n fruits of happiness. but if we plant the seed of self doubt- only noxious will sprout
same goes la dengan aim kita setiap hari, tanamkan aim itu, baja kan, siram kan dengan usaha, tunas tunas kejayaan pon akan muncul, buah buah, bunga bungaan kegembiraan pon akan muncul kan? btol tak??


buat adik adik nak ambil result spm, mesti berdebar kan dah skang ni


hua.... ili aisyah..
jangan berangan lah nak bajet jadual bulan march kosong cam kat atas tue..
banyak perkara kena submit taw.. antaranya
  • Report banana micro-propagate
  • report tomato sterilization and culture in vitro
  • report keli aquaculture
  • test 2 for
  • - commercial micropropagate
  • - aquaculture
  • - post harvest lg 2 test
  • - plant breeding *need lodz n tonnes of reading
  • - ARABIC!!! on 20 March
  • - akidah n akhlak
huaa.. even dah sem 6 pon still ade subjek U kan??
hmmm.... then yang the most important adelah kena pk kan pasal FINAL YEAR PROJECT . . sob sob.. . how how?? OMG. . dah nak jadik super senior dah nie... caaner nie..

patot la KAMI giat bebenor mempraktis menari lagu super junior No other. . .
teeheee~~

ok lah
dah nak start kelas..
tata

gulagulahatiku: everyday, everysecond, sayang kan kamu. . .




You May Also Like

2 buBbLes

  1. bile march, mesti teringt besday ni yg dah nk dekat..ehe..

    ReplyDelete
  2. kita pon besday bulan 3 jugak.. hihihi

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer