insta

Immune Booster | 1st level

DID YOU KNOW?
There are three levels of defense inour immune system. What makes upour immunity is not a single entity butrather a system of organs, cells andtissues spread throughout our body. It isimportant to nourish all 3 levels to keepour immune system strong and healthy.

1st Level of Immune Booster

the first level of immune booster consist of

tumblr_m2oa1pEzSC1qdlkyg Protein

ESP Milk Soy Protein 
good for a lot of milk production and high antibody content.Abstinence and Breastfeeding Mothers Mothers are encouraged to take ESP Milk Soy Protein. Intake was very helpful in the recovery of internal and external wounds. Improves skin complexion. Firm up the muscles. Help in weight loss. Help increase milk production. Provide energy and vitality.

tumblr_m2oa1tyInX1qdlkyg Vitamins and mineral

Shaklee Vita Lea

Is a multivitamin and mineral first created in the world. Formerly known as "Vitalize-Mineral" and abbreviated reference to "vita-min", and the word is originally referred vitamins from Shaklee. 

Nutrition Facts In Vita-Lea

Vita A - Health eyes, skin, anti-oxidant, fight cancer, prevent night blindness, aids growth, strengthen the framework of bones, gums, teeth, respiratory system, immune system and healthy hair.

Vita D - Mighty bone density, preventing bone disease soft, osteoporosis and psoriasis.

Vita E - Anti-oxidant, skin firmness, skin glowing, launched a blood circulation, prevent blood clots, heart disease, cataracts, arthritis, good for male productive system, reduce scarring.

Vita C - Anti-oxidant, fight cancer, stimulate collagen formation, improve disease resistance, accelerate wound healing, prevent colds, bleeding gums, blood clots, nose          bleeds.

Folic Acid - Health fetus, stimulating the production of breast milk, the health of red blood cells, reduce the risk of heart disease and cervical cancer, anemia, osteoporosis, stress, ulcer mouth, skin health.

Vita B1 - Converting food into energy, powerful memory, mental clarity, develop and stimulate blood circulation, aids growth, anxiety problems, drunk sea / land, reducing the signs of herpes zoster.

Vita B2 - Convert food into energy, anemia, eye fatigue, cataracts, infection of the tongue and mouth, cramps.

Vita B3 - Convert food into energy, produce hormones, stimulate blood circulation, lower blood ripid, treat dizziness, diarrhea, migraine, ulcers, bad breath, good for the stomach and intestines.

Vita B6 - protein metabolism, muscle repair, abdominal cramps, tranquilizers, energy, avoid vomiting, dry lips, glossitis (sore of the tongue), dermatitis, cramp, numbness, anemia.

Vita B12 - Helps growth of fetuses and children, aids appetite, nervous reactions,   good for mental alertness, physical strength, memory, focus, sexual performance and to avoid anemia, fatigue, anxiety, diabetes, blindness.

Biotin - Helps B-complex function more effectively, prevent blindness, hair graying and loss, diabetes, muscle pain, eczema and skin inflammation.

Vita B5 - Relieves stress, anxiety effects, fight allergies, constipation, fatigue, arthritis, relieve side effects of antibiotic, to prevent infection, accelerate healing and wound.

Calcium - Strengthen bones and teeth, blood clots, numbness, cramps, pain, insomnia, maintaining a normal heart rate, prevent osteoporosis / bone disease soft.

Phosphorus - Increase bone density, diabetes, kidney stones, prevent bone decay, helping ligaments / muscles and relieve pain caused by arthritis, anorexia.

Iodine - Good for thyroid, helps the growth of the fetus, increase the rate of children's IQ, build a ligament / muscle and tissue continuity, physical strength, weight control.

Iron - Shaping hemoglobin, chosen pain caused by PMS (premenstrual), helps growth, fight disease, prevent fatigue, anemia.

Magnesium - Healthy bones, teeth, muscles and relaxing the nervous system, the nature of a natural tranquilizer, prevent stress, diabetes, heart disease, kidney stones, kidney failure, heart and digestion problem.

Copper - Helps convert iron into hemoglobin, the health of hair, edema, bone-related diseases, problems of swelling.

Zinc - Mighty immune system, accelerating healing and cuts, male sexual performance, prevent prostate problems, both for the sense of taste and smell, mental acuity. 

tumblr_m2oa1wCvT41qdlkyg Fish Oil

Shaklee OmegaGuard is not your average Fish.
Did you know that Shaklee OmegaGuard is made of highest quality of pharmaceutical grade fish. It takes atleast a minimum of 3 cycles of process to remove the harmful toxins such as Mercury from the fish product.

OmegaGuard provides wide-spectrum of pure, pharamaceutical grade Omega-3 Fatty Acids.
FISH OIL: OmegaGuard provides a wide spectrum of 7 pure occuring Omega-3 Fatty Acid: 
EPA, DHA and more EPA benefits your Health, While DHA is critical for normal development and function. One serving of OmegaGuard provides 990mg of Omega-3 fatty acids.


Pure and Pharaceutical Grade: OmegaGuard is made with proprietary, triple molecular distillation process that concentrates the benefical omega-3 fatty cards while removing harmful compounds like mercury and lead that are found in many types of fish.
Note: The image below shows how potent Shaklee OmegaGuard is when compared to other brands.
WHO IS SHAKLEE OMEGAGUARD FOR?

hello-9Women Pre-Menopause
hello-9Women who are going through Menopause
hello-9Expecting mums above 6 months and above
hello-9Breastfeeding Mothers
hello-9Students
hello-9Those who work long-hours or on long-shifts
hello-9Those who suffer from Gout (as OmegaGuard will help relief from inflammation)

Lets try to boost this FIRST Level of Immune!
to have all the product that i already share

kindly please contact me
011 - 3745 4988



Cara Vivix Bertindak


CELL DEFENSE In a clinical study, Vivix ® key ingredients were shown to blunt the biological stress response—which, over time, can lead to cellular aging.* † † Study name: A Resveratrol and Polyphenol Preparation Suppresses Oxidative and Inflammatory Response to a High-Fat, High-Carbohydrate Meal. Date published: Feb. 2, *This statement has not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



CELL ENERGY In a laboratory study, Vivix ® key ingredients were shown to increase energy production at the cellular level, which is known to decline as we age.* *This statement has not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. **In laboratory study at a leading university, Vivix = resveratrol + proprietary polyphenol blend.


CELL REPAIR In a laboratory study, Vivix ® key ingredients were shown to protect and repair DNA, which is assaulted millions of times every day.* *These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

CELL PERFORMANCE In laboratory studies, Vivix ® key ingredients activated a genetic regulator and slowed the formation of damaging AGE proteins, which can accumulate and result in cell damage.* *This statement has not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

VIVIX 101 | Apa itu VIVIX Shaklee?



HAI!!

jumpa post ni sbab nak tau kan apa itu VIVIX?

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Ianya mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

4 RAMUAN UTAMA VIVIX.

1. Muscadine Grape.




little-twin-8 mengandungi lebih dari 1 kromosom, di mana ahli sains percaya dapat mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk memanfaatkan kesihatan.

little-twin-8 mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrien yang tidak dijumpai dalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria.


2. Purple Carrot.



 sumber terbaik vitamin A

 little-twin-8mengandungi phytokimia termasuk carotenoidsphenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes.

 little-twin-8anti oksidan yang mustajab kerana mengandungi anthocyanins.


 little-twin-8semua jenis carrot mengandungi asid klorogenik yang bertanggungjawab mengurangkan diabetes.

berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronori jantung.


3. Elderberry (Sambucus Nigra).



 little-twin-8mengandungi flavanoids yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, dapat mengukuhkan sistem imun, melawan jangkitan virus dan bakteria.


little-twin-8kaya dengan sebatian anthocyanin yang memberi kesan anti-radang, kurangkan sakit otot dan demam yang berkaitan dengan selsema atau influenza.


little-twin-8kaya dengan vitamin A, B, C dan nutrien lain seperti asid amino, carotenoid, tannin dan rutin.

little-twin-8dapat merendahkan tahap kolestrol dan menghalang oksidasi kolestrol LDL yang menyebabkan penyakit kardiovaskular.

kesimpulannya, elderberry mampu memberi perlindungan penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk strok dan serangan sakit jantung serta dapat mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.


4. Polygonum Cuspidatum.



 juga dikenali sebagai Knotweed Jepun.

little-twin-8sumber komersial resveratrol yang mempunyai banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplemen anti-penuaan.


little-twin-8kajian menunjukkan, resveratrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

little-twin-8little-twin-8little-twin-8little-twin-8 Bulan ni ade PROMOO tau untuk VIVIXlittle-twin-8little-twin-8little-twin-8

Jom Tanya saya

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur
011-37454988

Next Entry nak share apa yang dapat dibantu oleh VIVIX nie!


Penat makan Shaklee tapi biasa je? | Shaklee Penipu?

Assalamualaikum Semua
Hari ni nak share tentang supplement yang saya sendiri dah cuba and bila makan je tak Berjaya.
Tahu tak kawan- kawan kawan supplement ni penting. Dan terkadang fikir. Eh nak makan supplement la sebab rasa lesu je bdan tapi nak makan tu nak makan supplement ape.
Jeng jeng jeng
Dulu masa diri ni masih naïve aci pergi Watson or Guardian carik la jenama seperti Black***  dan macam lain n makan tapi nan hado effect nya
Ha tu nak tau ke kenapa.. tu sebab kita main amek jer tapi kita tak tau badan kita ni perlu ke tak.. tak analize pon badan kita tu sebelum amek. Betul tak?
Sepanjang dari tahun 2009 – 2012 macam macam dah ili cuba sampai lah dah kawen n pregnant terus kenal Shaklee nie.
Ye la bila dah mengandung nak SEGALA yang terbaik untuk anak kan? Betul tak? Yer la bukan senang nak dapat anak.
Jadi decide untuk explore mengenai Shaklee sebab nya 3 sebab ni :
Perbezaan Shaklee berbanding supplement  
jenama lain
charmmy kitty 9Sentiasa Selamat
charmmy kitty 9Sentiasa Berkesan
charmmy kitty 9Sentiasa Mesra Alam
❤ Shaklee bukanlah satu obsesi. Tapi ia adalah berkaitan kualiti produk yang kita ambil. Juga sebagai salah satu ikhtiar dan usaha untuk menikmati kehidupan yang lebih sihat untuk saya sekeluarga.
❤ Lepas tu pulun la makan- Shaklee sampai la dah melahirkan anak yang sihat dan alhamdulilah syukur my baby tak kene demam kuning or Jaundice. Miracle betul rasa nya.
And selepas terus la nak consume supplement

❤ Bila cerita dengan kawan tentang tips elakkan demam kuning, kawan – kawan pon makan Shaklee jugak tapi anak kene kuning juga
Kenapa yer??

little-twin-8little-twin-8little-twin-8 Tahu dah takdir tapi kita boleh elakkan little-twin-8little-twin-8little-twin-8

Bila korek punya korek punya korek rupanya kawan ni makan dengan cara yang salah pastu cakap Shaklee menipu

See.. MAKAN DENGAN CARA YANG SALAH

Jadi.. kalau nak beli Shaklee, beli la dengan Ili . In sha allah saya akan consult and bagi tips pemakanan yang betul

Consultation from A to Z and make sure semua pembeli Shaklee dengan Ili makan sampai habis.

tumblr_mm9r5d6Rz61rl22yyo1_400

Nasihat pemakanan dari Ili dan akan guide cara pemakanan yang betul  

Takpe. Ili pergi kelas nutrisi dan akan sampai kan ilmu trsebut pada setiap pelangan yang beli dari ili.

Kesimpulannya

Shaklee bukan penipu. Sungguh! Cuba baca landmark study mereka yer


Jom berShaklee bersama Ili!



cat gif
Shaklee Independent distributor anda!




little-twin-stars-bullet-1 Ili Aisyah Binti Kadir

little-twin-7WA - 011-37454988

little-twin-7Facebook : Ili Aisyah

little-twin-7Email – ili.shaklee@gmail.com



Followers

Blog Archive

LuCky i'M in Love wiTh my BestFriend
Daisypath Anniversary tickers