[2011] [overview] [recap]

by - Saturday, December 31, 2011


Hari ni, 31 disember 2011 maka termaktub lah dalam kalender yang nyatanya menunjuk kan kita berada pada hari terakhir 2011 kan.. ada yang bertanya, what were you do along 2011? Ahaks.. pada aku macam soalan killer lah jugak sbb tahun 2011 ni cam best =0 . . ehehe

Okeyh lah.. act lupa lak sem lepas buat apa eh.. ta ingat sangat.. kene tngok gambar balik and baca blog balik *terserlah kegunaan blog kan*

:51:JANUARY

Buat kali pertamanya join Nuffnang nyer aktiviti, nil ah satusatu nya aktiviti kot.. Maxis Om Nom Nom best sangat2!! Mmg ohsem lah makan free kan.

:51:FEBUARY

Ni yang the most exciting!! Me and my friend spend time together.. awesome sangat.. ni paling best ever ever.. homaaaigooooddd seronok tidak terkata lah bercuti di perhentian island

Dan dalam bulan febuary jugak lah terasa benar kehilangan kawan, ntah.. terasa down terasa apa eh, bukan hilang kawan Cuma rasa sebak pasal kawan2 kot

:67:MARCH:67:

Dapat anugerah dekan JAGA ikan KELI then nuclear explosion kat japan ni yang paling ingt.. happen dalam my birthday month kan. . dan 31 march is my besday..

:85:APRIL

Have a very blast holiday first weekend tu.. best sangt sbb dapat hadiah besday.. teehe n ur besday as well kan =) thanks yaw. . . april.. trip ke umt.. bedah ikan, selesaikan report micropropagation dan having a day out with gurlpren

:o:MAY

Start Practical at FRIM . . hiks.. yang best, pergi Icity shah ALam n next day lepak kat rumah yana n attending abang yunus punya wedding =)

:88:JUNE

tengok gerhana bulan dengan adik kat blakang umah!! Tapi takde lah gambar

:65:JULY

Tammat dah practical!!

:113:AUGUST

Bulan Ramadhan yang mulia, kasut idaman dijumpai.. FAMILY gathering. . memasak setiap hari yang ada =)



:63:SEPTEMBER

Aha.. raya!! Hurmm. buat lemang sendri uh.... Ingat red clutch jer . . HAH! dah start sebagai pelajar tahun akhir di UNISZA...Lagi tak ingat

:62:OCTOBER
bermulanya semester ke 7.. pelajar final year.. DInner tapi dinner kali ni sedih sekali.. sangat dan amat menusuk kalbu, kerna dinner kali ini jugak lah salah satu pemangkin menaikkan semangat untuk terus belajar dengan lebih gigih lagi semster ini, kerna mahu mengcover malu dan segal yang terasa tercalar.. hampir sepanjang semester ini juga lah down tak tentu pasal, hanya diri ini Allah saja yang tahu mengapa.. ya, mungkin kamu tahu mengapa.. tapi tak mengapakan, tak semua duduk atas selamanya... hehehe

:26:NOVEMBER

Ddddfffmy november is awesome.. pertama kali dalam hidup menjejak kan kaki ke negeri johor tu.. eksaited terlebeyh sket lah.. huhu... mmm tahun ni, bulan ni, trip yang paling best sekali yang pernah pergi.. tahu tak nape.. bace entry ni and tngok ni

:a1:DECEMBER

Bulan ni dapat jumpe ustaz don... best oooo.. haha.. bulan ni jugak kali pertama pergi monsun cup dan bulan ini jugak lah kan rajin plak pergi seminar2 yang ade sbb nak masuk alam kerja dah kan, so kena lah blaja resume writting , market kan diri sume tu... bulan disember ni jugak lah kan bak kate kawan aku, bulan mengenang dan meresolusikan diri kita..

okeyh lah... sampai sini jer eh.. nanti sambung lagi.. ngatok doh le nim..

ehe.... 2012.. tahun bergraduasi.. tua plak rasa



:51::67::67::85::o::88::65::113::63::62::26::a1:

You May Also Like

2 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer