"Segmen Najwa : Jom Menjala Follower!"

by - Saturday, December 10, 2011



Syarat-syarat Segmen!
* Wajib follow blog Najwa untuk mengetahui maklumat2 lanjut tentang segmen ni. ^_^ --DONE
* Buat entry bertajuk "Segmen Najwa : Jom Menjala Follower!" dan ceritakan serba sedikit tentang diri korang.--DONE
* Lekatkan banner tak seberapa ni dalam entry korang dan linkkan pada entry ni.--DONE
* Tag 3 orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu Segmen ni sedang berlangsung.
* Dah siap? Hantar kan link entry korang tadi pada tapak komen ni.--DONE

saya tag:
:95:
Miss Nadrah

:95:UmUmrah

:95:Ruby


Segmen ni biase2 saje dan harap korang sudi join sebab segmen ni tak ade ape2 ganjaran. Kerana Segmen ni ialah segmen pertama Najwa.

Tujuan Najwa create Segmen ni :
* Menaikkan traffic blog & follower korang.
* Berkenalan dengan blogger2 lain.

You May Also Like

1 buBbLes

  1. dari segmen yg same.

    follow you :)

    jmput2 lhaa singgah ke belog shazwan ye.

    http://tehtarik93.blogspot.com/2011/12/segmen-najwa-jom-menjala-follower.html

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer