Tamat Semester & bersama Ustaz Don Danial

by - Thursday, December 22, 2011

Hari ini, tammat sudah kelas terakhir bagi semester 7. . sunguh sekejap rasanya masa kali ini berlalu. Sekejap sahaja semester ini pon habis. Penutup semester ini, minggu ke empat belas ini sangat menarik kerana kami berjumpa dengan ustaz don face to face gitu…


Nak dijadikan cerita, bermula nya alkisah ketika membaca ayat mengatakan ustaz don dating Kat unisza bersama tv al hijrah :

Sesi Diskusi Minda bsama Ustaz Don TvAlhijrah di Masjid UniSZA.. 22 Disember 2011, Jam 10 pagi hingga 12 tgh hari.. Jgn lepaskn peluang utk bersama beliau.. (^_^)

Kecewa rasanya hati sebab ada kelas dari jam 8 pagi hingga 12 tengahari. Kemudian tergerak hati ntuk ke kafe membeli lunch. . beli punye beli sampai dah habis beli, Miss D pon call sebab katanya “Beb, baru selisih ngan kereta ustaz don, dia ke kafe” sanggup I dan Miss A patah balik ke kafe untuk bertemu ngan ustaz don.

Tapi ustaz don tengah makan, kitorang pon tunggu lah kat meja bulat tu ramai2… act 5 orang jer.. hikhik.. kejap jer ustaz makan n tros approach isa and gtaw nak tangkap gambar and nak sign… isa kata silakan.. berbunga rasa hati.. hikhik.. mmm



Then amek ni ustaz, nak ucapan dan tanda tangan.. ustaz pon tulis ucapan dalam log book fyp gtu.. hikhik.. seronok sungguh..

Dapat jugak lah tanye ustaz soalan yang dah lame nak tanye. Nak tanye kat ustaz abdul hadi dalam kelas fiqh tak menyempat. Call ustaz don kat tv. Al hijrah asyik bz ja… last last dapat jumpa live! Lega rasa nya hati =)


p/s: ustaz don kalau ajar tajwid kat tv, senang paham dan susah akan lupa.. cara penerangan yang amat berkesan

You May Also Like

1 buBbLes

  1. untungnya dia.. misz Domu pulak tahu sak ustaz don..tapi xtau kenapa beliau popular..nampaknya.kena tgok tv alhijrah la..

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer