Terengganu Tour With expLode

by - Sunday, December 25, 2011

pAda hari ini bersamaan 25 december maka datanglah seseorang yang dah lama beta tak jumpa datangnya lah seorang insane yang bernama fadhilatun aisyah dari usm penang bersama family ke Terengganu. Makanya, di ambil peluang ini untuk beta berjumpa. Indah sekali kerna Najihah mat kiar pon sanggup dating dan ambil beta di Kusza tercinta blok L ini. Thanks jie..

iLiaiSyah and Najihah

Aisyah and iLiaiSyah and Najihah

terpandunya lah viva oleh jie dan beroda empat lah kami menuju ke Terengganu Equest center untuk bertemu dengan putera raja berkuda. Mencari dan mencari di kandang kuda dan bertemu jua.. selepas beberapa minit, kami melilau di kandang kuda dan bermain kuda muncul sudah tetamu yang di nanti org jauh lah katakana, tetamu.. aisyah.. welcome to Terengganu

Dung2, iLi & aiSyah Bersantap

Thanks you so much!

Look at the ombak.. ombak rindu tu =)

Awesome GirLpren And awesome pHotographer too =)

panduan 4 roda ini terpecut laju menuju ke A&W di pantai batu buruk.. aduyai sungguh ramai sekali pelancing dan orang2 bercuti kerna public holiday. Makanya dibelanjakan kami dengan family combo 2 A&W, menjadi santapan tengahari. Makan punya makan makanya berangkkat lah Jie untuk ke rumah sbb ada kenduri

iN da car pon sempat lagi

tinggal lah beta, dung2 and aisyah . . berjalan lah kami ke muzium, Taman Tamadun Islam, dan akhir sekali makan Keropok lekor dbukit Tok Beng

Bawa mereka makan kepok lekor "bank"

Kena amek number oke...

"satu satu satu satu kaunter satu"

kat sini mmg kena amek number kalau beli kepok lekor yang rebus tu, kalau yang goreng tanpa rebus tu boleh beratur kat another side... sedap lah makan katsini.. kat sini ramai sebab unik kot.. and tempat ni prefer bersih compare ngan tempat kepok lekor yang lain lah... so kitorang pon makan dan makan kat sini =)

till we meet again Jie!! Dungun!! and aisyah!!!

p/s: my mood is reallyy unpredictable now, everything that i want and i plan to-do i didnt do so i am disappointed with my self so i have a good time hang out with 10 yeArs-friend-to-be. and yet i gain a lil bit spirit to study since Dungun got 4 FLat for 2 semester and i do really envy!!! hikhik... but i do have a good time with 3 of you..
tiLL we meet again explode friend...



You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer