tengkujuh -- paRt 2

by - Thursday, January 06, 2011

salam. .
hai kawan kawan . .

entry hari nie pasal hari hujan yang amatlah kronik bagi aku.. hujan hari ini turun tanpa henti dari aku celik mata solat subuh, tido balik, bgon balik mandi, jalan pi kelas, balik kelas, dok kat bilik sampai skang ta berenti berenti laie..

walaupon hujan yang banyak di kuala terengganu nie, masalah ketiadaan air tetap akan melanda, biarlah hujan hari hari pon, tapi masalah hujan ini tidak mampu nak selesaikan masalah air kot.. ape kes nie? ye la.. kalo tempat air tu bocor, sape nak p repair dalam dalam huj
an cam ni kan? jadi skang nie kami kene la jimat jimat gunakan air yer..

hari hari hujan ini jugakadalah masa yang paling sesuai untuk membaca novel bg insan insan yang suke bace novel seperti aku.. dan jugak masa masa hujan ini jugak la orang akan ramai berhibernate a.k.a tidoq

dolu kat jenan en, tyme hujan la tyme paling syok sekali esp tyme magrib.. ta ya jalan pi masjid.. (pemalas) tapi kat alik utara nun payah sket nak ujan di awal tahun.. awal awal tahun padan jenan wane coklat kering gler kot.. ahaha.. buat aku malas gak nak tron padang

em.. hujan hujan nie jugak wat BULBUL jiwang...
if its rain, just try to catch drops in ur hands, the drop that u catch is the amount u miss me and the drop that u didnt catch is the amount i miss u u'll always have a place in my heart no matter late or early u come knocking - nie msg dari buLbuL pada 16/03/10-

iLi pon jiwang gak tapi jiwang ku hanye pade buLbul! kahkah

phffft...

ok ok

back to entry

hari hujan buat kan kami nie susah nak jalan p ptm tue... kalo kelas kat kota kan best.. sigh~

p/s: eMosi sebb ta dapat bLajar bahase asing sem nie... huaa... ta taw plak kene daftar.. kene daftar tyme uh i ade meeting.. sob sob... nak amek bahse ape nie.. vietnam ke thailand ??

konpius
toddLes,

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer