Maxis on nom nom - kafe strawberry field

by - Saturday, January 15, 2011

Suasana masa kami sampai ~ happening!


Destinasi pertama kami singgah di sini. Yeay!
Kafe Strawberry Fields

Kami sampai kat sini sangat best sebab dah ada crew. Korang cari kat sini. Nak datang sini, macam ni ok:-

Ini yang perlu korang tahu kalau nak datang ;)


Location
Jalan Tengah, Petaling Jaya, Selangor
Lot 14, Ground Floor, Jalan Tengah,46200 Petaling Jaya, Selangor
behind OCBC bank, facing Menara MPPJJalan Tengah
Pj New Town, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia






Call ye:
03 7960 1268




Hari ni kami dijamu dengan:

Kam Heong Rice RM7.80

Kalau lapar sangat berbaloi makan nasi. Lauknya yummeh dari ayam dan kalau peminat kari sangat suka ni. Kam Heong according to Simon adalah sos yang sedap tu, masa saya makan rasa macam kari macam tu. Sodap!

Food rating: 5 stars! *recommended*


Sizzling Hot-Plate E-Mee RM8.20

Tengok muka Simon cukuplah. Kami merasa makan ni ya ampun! kami tak habis-habis makan ni. Telur mata yang kuningnya tak masak sangat is super awesome! + Sihat sebab ada sayur kobis dan ayam!

Rating: 4 stars (erks, im not a meeee lover)


Sago Gula Melaka RM4.00

Oh! ini sangat shedapppp. Korang suka makan sago tak? Makan masa sejuk-sejuk sangat tip top. Kalau tak suka manis, boleh kurangkan gula melaka ni.

Rating: 5 stars *highly recommended*

Yeay~* we are done!

Next please...


You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer