Maxis Om Nom Nom - Restoran Thai Base

by - Saturday, January 15, 2011


Yeay kami dah sampai ke sini :D Tengok crew yang handsome bergaya tengah cop passport kami :P

Kami sampai kat mana? Sini!


Destinasi Ke-4

Restoran Thai Base
No 7-1 (1st Floor) Jalan Tanjung SD 13/2
Bandar Sri Damansara 52200 Selangor


Kali ini kami dapat menu yang sangat simple yet sangat sedap, sesuai untuk kami yang sampai untuk hi-tea ;)

penuh meja dengan makanan! bwahahhaha :P

Tak puas hati kan jauh-jauh, kita zoooom :)
Menu untuk pasukan Nasi Lemak Pedas


Nasi Goreng Cina RM5.00 ++

Mak aihhh, sedap. Ada udang, ayam, mix vegi dan semua yummeh!

Rating: 4/5


Mee Goreng Mamak RM5.00++

Mee Goreng Mamak ada ayam besar, ada sawi dan udang. Not bad :)

Rating: 4/5


Tom Yam Campur RM5.90++

Mus kata To Yam Campur sedap giler memang kaw abis sampai nak menangis makan sebab pedas. Ada sotong besar, udang dan masam masin manis semua cukup lengkap. Kaw giler!

Rating: 5/5

Agar-agar

Chinese Tea :)

Oh! Terbaik untuk minum petang. Simon dan Mus habis makan. Well, kat sini juga ada hiasan yang oldies dan meja diaorang pakai mesin jahit dow.

Ok, Om Nom Nom - next please....



You May Also Like

0 buBbLes