Review: Kotex Luxe WOW

by - Friday, January 07, 2011

saLam..

iLi penah try mende iNi... kotex baru nie cantik sangat, rase lebey confident kot bile pakei esp dea adelah ultrathin dan sangatlah mudah untuk pakei g jenjelan tyme kawan kawan baek anda datang melawa... umm... dea ada 4 different style yang berbeza rasenye... dalam website kotex nie kan, u ols boleh carik personaliti u ols.. selamat mencuba


bg sape sape nak try, boleh la mintak kat kotex sendiri yer.. seryes best.. ni laman web dea

1. Layari website ni: Kotex

pas uh korang isi borang kat bawah nie taw


nanti dea bg korang free sample dalam 4-6 weeks

kalo nak cepat, beli sendiri kat kedai

emm.. normally ade kat jusco
p/s: kat terengganu mmg payah sket ah nak jumpe kotex jenama nie





You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer