Giveaway 2010 dari TiniHani.com

by - Sunday, January 09, 2011

salam, nie pertama kali nak join Give Away atau GA nyh

ahaks...

kenapa saya nak menangi hadiah ini, ini adalah kerana saya tak pernah lagi tengok baju felt ini. . dan tak pernah tau ada baju felt ini. . hope kalau menang, boleh la tolong promote kat kawan kawan terutama nya di sebelah panntai timur nie. rase nya tiada lagi yang pakai baju felt

kalau menang, tshirt nak jahit
  • nama : buLbuL
  • corak: bintang bintang
p/s: dah Like dah kat fb -iliaisyah

toddles,

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer