perubahan nama blog

by - Saturday, January 08, 2011

Salam sejahtera dan selamat pagi sabtu kepada semua

selepas tiga tahun dan ini tahun ke empat i berblogging... walaupon ini tahun keempat, baru tahun lepas i start nuffnang... sungguh rugi plak

ok okey.. cerita nya adalah, selepas tiga tahun menggunakan nama " fairytales are beyond stories" tiba tiba nak tukar kepada ini blog ili aisyah

sebab nampak lebih matang dan lebih berumur seiringi dengan peningkatan umur pada tahun ni
selamat tinggal blog lama ku..
selamat tinggal fairytales

url saya masih sama ok

dibawah adalah name lama blog saya

dibawah adalah nama baru

ini blog ili aisyah
ok ok.. header ta cun kan?
tak pandai nak buat
ada sesapa nak buat kan?


nie plak ili maen click clik kat nuffnang tapi ta tau la ape makne nye yang ili bulat bulat kan tue
ade sape sape tau tak apakah itu?





You May Also Like

2 buBbLes

  1. babe ko tempah lah layout...senang..ko leh request nak macam mana..:)

    ReplyDelete
  2. ok... tapi mane taw nak tempah kat sape

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer