Daniel Hyunoo Lachapelle

by - Thursday, January 20, 2011

hensem hensem hensem hensem chomchomchomchomchomchom!!!


*ini lelaki oK*

weyh budak diatas!!! apsal ko hensem gler weyh?? bapak ah aku jeles tngok ko hensem! ni sume sbb bace blog RUBY nieh.. tergoda aku. . sape nak tngok gmbar dea, g la blog mamawuby ea . .
*all pixca credit to mamawuby a.k.a ruby*

nak tulis pasal sayang nie, aku ta paham betul la nape la ade mkhluk makhluk yang senang sangat lemparkan perkataan sayang sedangkan aku ini susah pulak nak eje pekataan sayang nie.. kadang kadang geram gak ngan diri sendir sbb tetibe cam ta pandai plak nak jadi cam romantic person.. ahaha *geli* ntah la aku nak merapu merapan ape tapi yang pasti nya aku pon tidak tahu apa yanh aku fikirkan kini. .

hati cair dengan gambar kanak kanak di atas

emm kalo masa dulu, segala benda is about to share . . every single thing we are sharing

emm kini, segala benda di tidak share kan . . owh kawan, so i miss u dear . . [dedicate to all jenanians, n all my friends]

pssst: bulbul . . share everything okeyh . .
miss the old time, the good old days . .

"my love for u is a journey that starting at forever and ending at never . .i'll believe u before, now and after and always will believe in u and HIM . ."

You May Also Like

3 buBbLes

  1. bengong! knape comell dan hensem dan kacak dan cantik sangat hah?!!!!!

    nk lempang boleh? geraam jee

    ReplyDelete
  2. n!da!
    tau takpe.. sangat hensem kan?? geram gler kot

    ReplyDelete
  3. wuarghh...

    dah besar nnt, i dah tua pulopss
    xle lah nak berangan..hikhikhik

    msti jadi kegilaan wanita (anak-anak i kowt, ahaks) bbrpa thn akn dtg!

    :-D

    ReplyDelete