Ulat buLu express

by - Friday, July 01, 2011

Assalamualaikum


hahaha.. sekarang nie kan kerajaan dok bising nah stop kan perhimpunan BERSIH kan.. jangan di Stop kan.. apa Kata bawak ssume yang nak Join perhimpunan bersih tu, BERSIH kan kad kad komuter yang bersepah nie.. kat stesyen segambut ea.. pastu bersihkan sungai gombak ker.. tempat tempat pembiakan aedes ke.. kan bagus...

toksah lah nak kaco spr bagiai sampai nak buat buat suruhan eh rusuhan bagai... penat lah yweyh.. tak peace dah malaysia... *marah betol aku* let it be bleyh tak.. serabut gak hari hari berita dengar pasal Bersih nie.. meluat kot..

okeyh next iSu :

pasal coach wanita nie. . dah tau coach nie coach wanita, yang lelaki jangan lah naek, hari hari aku naek mesti ade sorang lelaki.. hampeh jer rase.. and satu lagi, wahai pekerja komuter .. pakcik pakcik, kat coach wanita nie, senang penuh, kalau dah nampak padat giler macam mmg dah tak boleh masuk dah jangan lah cakap macam nie, " korang sesame pompuan jer, rapat rapat lah sket..ish..takde masalahkan"

excuse me.. kalau dah habis rapat jgn lah bg orang masuk lagi.. pompuan pon ade yang badan berbau jugak.. aku hampir muntah tau naek komuter yang terpakse dihimpit tahap gaan. kalau yang duduk tu, kaki tak boleh letak bawah dah... sampai cam tu skali
ni bilangan orang yang tunggu tren komuter di pagi hari sekitar jam 7.20 am. . .
Lepas komuter sampai.. ce tngok gambar nie.. ramai gler kan??

cuba tngok lagi.. mmg ta boleh sumbat dah

sangat lah penuh.. ntah ntah dalam coach nie takde aircond kot.. lemas gler
walaupon dah 2 trip tren, masih ade lagi yang tertinggal sbb dah terlalu padat


akibatnya semua dengan announcement ni

tren shuttle ke bangi telah dibatalkan, tren berikutnya ke sungai gadut baru berlepas dari stesyen kuang, harap maklum.

macam mane lah orang nak plan perjalanan kalau tren asyik dan selalu dibatal kan...


You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer