Giveaway HyperSharp Liner-extended!!

by - Saturday, July 16, 2011

Assalamualaikum wbt,

iNi adaLah sTicky enTry

ni nak buat give away nie.

nak buat Giveaway nie sbb dah abes Practical. .

yiPpie!!


TAK perlu buat POst.

Tak perlu follow

hanya Like page Graduan di facebook dan video ini



cuma tinGgaL kan Nama penuh Dan Email tau =)

di ruang comment
iD fb ok =)



Hyper Sharp Liner nie sangat Mudah tau nak pakai dan mmg best





taRikh tutup Penyertaan adalah pada 16 Julai 2011 pada 12 tengahari yer!!

resuLt seminggu kemudian yer

You May Also Like

8 buBbLes

  1. komen kat sini ke? HAHA yeay! min dah like your video this morning. :)

    ReplyDelete
  2. aku dah like dah.
    email:pu3_zon3@yahoo.com.
    nak hypersharp liner!!!haha

    ReplyDelete
  3. AS-salam..

    Kak Nida mengambil bahagian dalam GA.

    Puas mencuba utk 'like'.. akhirnya berjaya..:)

    Kak Nida dah like.. good luck..:)

    id FB: Nida Muhammadon
    email: radinsah@gmail.com

    tq:)

    ReplyDelete
  4. hehe. dah like! yeayyy :)

    id fb : Fatin Syahira Ramli
    bungalullaby.gmail.com

    all the best senior! :D

    ReplyDelete
  5. kalau dah like pastu nak unlike pastu nk like balek kire aci tak??hikhikhik

    ReplyDelete
  6. dah like dah. all the best :)

    email : farahylalelo@yahoo.com
    ID fb : Farah Yasmine

    ReplyDelete
  7. weh..aku da like lame da weh..
    emel:dieba_mechy@yahoo.com
    id fb:dieba kas

    ReplyDelete
  8. hey kamoo...sya dah like video kamoo... thanks ajak sy join GA kamoo..terharu tau tau..

    ni email sy: syuhada_sf8@yahoo.co.uk

    hope sgt dpt hadiah ni..sbg pengubat hati sy ngh serabut..huhuhu peace awk!!!

    ReplyDelete