:: t.a.m.m.a.t ::p.r.a.c.t.i.c.a.l =)

by - Monday, July 04, 2011

Yippie... dengan ini pada 1 julai 2011 maka tamat lah latihan industri yang telah berjalan selama 6 minggu.. manyak jugak suka duka bosan dan sibuk yang dihadapi sepanjang 6 minggu nie.. saat akan menjadi sibuk apabila mood nak culture pokok menebal dimana pada minggu pertama dan kedua sangat lah rajin duduk dalam laminar air flow
saat menjadi bosan apabila dapat mengetahui yang dalam bilik yang we all stay tu ada wireless maka mmg jadi malas dan hanya lah download cerita dan drama series sahaja lah jawab nya..

saat itu jugak sangat lah rajen untuk membaca journal untuk FYP dan experiment practikal.. rasanya mmg kena pakai kaca mata lah lepas nie... mmg juling bace artikel kat library tu..

pertama kali rasa library frim adalah library terbaek untuk mencari journal mengenai pertanian, tissue culture and manyak jugak mengenai mechanisation untuk agricultural. pasal ikan pon ada

saat duka apabila waktu rehat yang teraaaaamat panjang setiap hari jumaat yakni jam 12.15 tengahari smpai 2.45 ptg.. dan tak boleh nak balik umah sbb pakcik bawak van shuttle g solat jumaat.. hikhikhik...

saat suka apabila mencari explant, berjalan dalam FRIM denai alam, menikmati ciptaan Allah yang maha Luas nya... baru atas bumi, baru seciput kat FRIM. . dalam peta dunia FRIM pon tak nampak, bayangkan ciptaan Allah seluas alam semsta nie... mmg tak sampai dek akal nak pk kan..

okep okep...

hari terakhir dekat FRIM nieyh kitorang di SUprise kan ngan party.. farewell party lah kan.. huaa.. terharu giler ngan akak akak lab maa...

lunch plak kak pah and kak nor blanje lunch n break lame tu kak fir blanja karaoke.. mmg best gler ahh... huaaa... rindu nya.. dorang baeeeekkk sangat2... dah la tempat keje semua pompun dan islam jadik senang gler nak buat keje.. dalam lab senang jer nak selingsing tangan ke ape ke.. mmg mudah alah =)
ok.. ta mow dah ingat kakak2 smua.. kang rindu =)

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer