eat.trust.hurt

by - Wednesday, July 27, 2011


Assalamualaikum
Semalam siang hanya ada ini

dan

iNi dalam perut taw...

alhamdulillah bertahan jugak sampai 9 malam

semalam kami prepare kan 40 Liter media + 3 Liter . .

hehe...

::seronok:

sbb dah Lame tak datang Lab taw =)

hari iNi proses siang pisang Fasa 2 pula =)

semalam en tebace lah sesuatu...

kan seronok kalau benda yang lama dilupakan dan dah jangan nak ungkit

kan best..

tade lah kita akan buat orang laen akan terasa

bukan apa cuma

setiap yang berlaku kan ade hikmah

mmg susah kalau kita nak baek balik ngan orang orang yang dah luka kan kita

tapi semua perkara yang halal dalam dunia ni kan kita boleh cuba

tak bermakna kalau kita dah maafakan orang tu

tapi kita masih nak salah kan orang tu

atau masih nak bersangka buruk kat orang tu kan?

sampai bila orang tu nak cuba perbaiki diri dea

cube g tegur kalau orang tu buat slah

kalau ada ta puas hati

cuba bagi tahu

dalam hidup ni

ta slah mencuba

thomas edison pon cube 9999 kali buat mentol kan..


mmg benar tapi kita kan boleh cuba iron kertas tue bg cantik

walaupon masih tak sama rupanya

usaha kita cuba untuk cantik kan kertas tu ada

kan..

building trust in people susah tapi itu lah perkara yng paling semua orang mahu

percaya satu hari akan berubah

walaupon ada orang khianati kita ke apa ke

n let bygone be bygone..

padahal dalam hati is hurt

try to forget

and kita akan rasa aman dan tenang

mudah untuk kita nak buat ibadah nie kalau hati tenang

okey kawan2?

peace yaaww!!

:: Hurting some one who really cares about you,

is as Easy as throwing stone in an Ocean..

But,

Do you know that how deep

does that stone goes???

"So think twice before you hurt someone! ::

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer