Unwanted feeling is ?? weirdo . . ahaks

by - Monday, March 19, 2012

Hari ni, tetibe ad erase satu peraasan, perasaan yang tak dikehendaki dan perasaan yang paling aku tk suka lah jugak. . kalau pokok yang tak perlu, unwanted plant is called weed tapi kalau perasaan yang tak diperlukan, nak panggil ape eh? Unwanted feeling. . emmm . . hari ni seebenarnya best sbb dapat pergi stesyen rtm Terengganu. . best kot boleh masuk konti and dubbing studio bagai Cuma sayang spoiler mood timbul bila kene naek 200 anak tangga untuk sampai ke puncak.. that is a small matter. . after sejam dah sampai atas baru kaki terase sungguh lah sakit. . hahaha. . dat y dah tak de mood kot and di sebab kan takde mood ter miss plak nak melawat bilik penyiaran and audition baca berita.. kot la hade bakat kan… hahaha.. cita-cita dolu pernah nak jadi pembaca berita lah, nak jd pengacara macam normal shamsuddin lah sbb tengok nona.. tapi kekadang nerves mengatasi segalanya…

Mmmm tapi ni bukan unwanted plant eh unwanted feling tu, unwanted feeling tu cam rase nak nagis kot sbb tekanan.. tekanan apakah? Ntah lah.. test advance biotech is coming soon.. hari rabu ni, doakan ili Berjaya yer semua. . “semoga Berjaya ili” aamiin~

Mungkin dah start rase pressure kot skang ni, maklum lah dah bulan 3 kan.. kejap jerk an. . pejam celik pejam celik dah nak abes dah trimester pertama ni.. huhu… sedeyh nya…

Iya ili tahu. . cter teaser tak tercerita lagi.. ah malas sungguh nak transfer gambar, nanti dah free sket ili buat entry gambar bnyak giler ok.. mmm….

Dalam buku think positif ade satu kisah kalau tak silap lah kan kisah tu macam ni, ada seorang perempuan ni, dea selalu mengadu kat orang laen yang dea nie lonely, dea terase dea takde pon kawan sedangakan dalam hidup dead ea ade kawan, dan Ashley sangat selalu mencemburui kat kawan-kawan dea yang ade kawan dan satu hari Ashley sedar bahawa. Apabila kita menyesali satu perbuatan dan keep on meratapi perbuatan tersebut, at last kita akan kehilangan moment moment yang paling bahagia dalam hidup.

Aha.. tak pandai plak nak pendek cerita. Tapi ased on the story ape yang aku paham, sifat cemburu and negative thinking mampu membuatkan hidup kita tidak gembira dan tidak bahagia. Sifat cemburu haruslah di ubah kepada menghargai kerana dengan menghargai kita akan lebih dapat mencipta kenangan terindah. . hahaha.. macam tu lah lebih kurang

I always thought loving someone is the greatest feeling, but I realized that loving a friend is even better. We lose people we love, but we never lose true friends

That is the important of friend =)


You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer