Unpredictable is always there

by - Wednesday, March 28, 2012






kocakan rindu
membawa pergi mendung hatiku
menyinar bak mentari
segalanya....
indah.....
abadi selamanya :)


Hiyaaa…..
Minggu ini bnyak sungguh perkara berlaku.. minggu ni je ke? Minggu minggu sebelumini pon sama ja. . aha… sepatutnya minggu ni habis dua test tapi satu lagi telah dipostponed kea had nanti.. so next week ade dua test.. marketing and paddy.
Ironically, last Monday is ethic test n suppose to be with paddy on the following day so I had studied the 8 chap of paddy but not ethic. Suddenly the paddy tst is postponed n how I wish to use the day that I spent for paddy is for ethics.. aha..

Communication presentation pon satu hal, ce lah susun jadual sape present dulu semua . . kan mudah.. takde lah I sampai tak tido2 study ethic n make sample.. aha… emosi sbb tak tido kot

I do admit I cant control my emotion under pressure. . seryely.. I akan senang menangis sbb my head trase macam ditekan2 sebb tekanan..

Aha…

Its tiring a bit but I had the joy even much more than the tensioness . . kihkih..

jika mampu untukku lakarkan
ssanggupkah kau mentafsirnya
jika mampu untukku katakan
sanggupkah kau mendengarnya

jika aku minta kau mnghitungnya
mampukah kau mngira
jika aku minta kau memilihnya
mampukah kau mendahului

jika aku meminta
sangupkah kau membingkaikan kenangan
dengan sulaman terindah
yang akan terus abadi
di lautan hati paling dalam





Si pangamBiLgambar. . tHanks ^_^

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer