Teaser | fyp | idea | shoppping | sadness | BBQ

by - Friday, March 16, 2012

banyak btol perkara berlaku minggu ni..

sungguh berat namun setiap yang negative itu ada positif nya, semalam nangis esok dah gelak dah

aha.. yang paling rasa mcm bengong skali boleh plak tak kawal air mata dalam kelas ethic. . ahaha terkantoi plak tu..

mengapa?

mm... biarlah...

nanti cter

penat nya wat keje.. tu lah, idea dapat cam best sngt..

u deserved it ili aisyah

hope orang hargai =)

Iyaaa. . . baru siap kan suku dari segalanya.. minggu ini sangat sibuk . .

dan minggu ini juga lah yang ada idea mencurah2 macam coklat yang tercurah-curah ke landing gandum dan boleh hasilkan koko crunch =)

mmm..nantikan update yang panjang pada sabtu ni.. aha.. nak cerita segalanya apayang bnyak sangat kerje… n nak tngok tak salah satunya..

Jeng

-

-

-

-

-


Jeng

-

-

-

-

-

Jeng

-

-

-

-

-

Form nil ah… ahaha


Sumber gambar dari blog misss nadrah =)


Sumber . . kat nad.. maaf copy gambar ni. . tak sempat nak upload sendri. . ahaha =) jgn marah eh


You May Also Like

1 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer