30 minute before it ends 22 years old =)

by - Friday, March 30, 2012




Aha Sejam jer lagi sebelum bergelar 23 tahun. . nerves plak rase. . kenapa mesti rase neves.. sbb dah meningkat setahun dah umur ni, maknenya makin kuat lah suara kubur memanggil untuk aku.. ahaha -scary kan-



Emmsepanjang 22 tahun hidup ni, Alhamdulillah segala urusan yang susah dipermudahkan oleh bantuan yang Maha Esa, oleh keluarga, dan sahabat-sahabat. .


Banyak SUKA duka cabaran dan sugaan dah diharungi tapi mungkin segala yang diharungi ni yang banyak macam semut hurung gula ni adalah 0.1% jer dari perjalanan hidup


Ta tahu lah panjang mane jalan hidup ini sehingga ia terhenti oleh ajal maut tapi sbb tak diketahui pengakhirannya lah membuatkan diri ini akan terus berusaha dan berusaha untuk menjadi insan yang lebih baek. insyaAllah

Hmm dlam beberapa minit jer ni akan mengajak ke satu fasa yang lebih banyak dugaannya yang pertama skali aku akan tempuh ialah present progress fyp n test paddy..
Arrghhh sungguh tak best tak bes tak best..
Miahaha


30 minute before 22 is end. .
I love myself so much

 



N I love u too =)



In relationships, arguments are simply a test to see if a couple is strong enough to overcome it. It's what defines TRUE LOVE.
Sometimes, you just can’t tell anybody how you really feel
Not because u dont know why, not because u dont know ur purpose,
not because u dont trust them
but because
you can never really find the right words to make them understand.

You May Also Like

1 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer