Tipah tertipu lah jugak

by - Thursday, January 05, 2012

"Always bear in mind that your own
resolution to succeed is more
important than any other one thing."
- Abraham Lincoln-


Tiada point sebenarnya nak tulis apa tapi nak juga bercakap mengenai paper irrigation tadi, hint soalan sudah ada Cuma tinggal baca dan tak baca jer.. tapi baca .. tapi tak ingat. Normal lah alasan tyme jawab soalan exam kan. . hikhik

Soaan tadi ade 4 jer kena jawab, satu soalan 25 markah. Ce baying kan kalau satu soalan kana de anak-anak pastu satu anak saploh markah dan 5 markah. Dah lah ada 3 anak.. kena amek jugak lah soklan yang ta tahu sket2. So hentam saja mengoreng bubuh segala perencah secukup rasa

ili mmg suka target soaln. Maksud nya kalau kata kena jawab 4 essay, ili akan hapal 4 and 1 back up. Tadi hapal 4 n 1 backup tapi semua digunakan.. yang backup yang paling tanak jawab tapi itu lah yang jawab.. hakhak.. takpe, nasib baek calculation menyelamat kan keadan.. I do adore math so much =)


last minute tadi bila check ade plak salah tekan number.. Nampak sangat lupa nak bismillah lah tu b4 tekan kan.. seb bek sempat btol kan.

Tyme exam paper tadi nil ah yang guna kan waktu hingga ke akhir saat.. daeeebak ah ili tak sempat nak berangan pape pon tadi


kan.huhu, emm... lagi 2 paper...

doakan saya ouhkeyh

fiqh islami pada 8 januari 2012

animal reproductive technology pada 9 januar 2012

You May Also Like

1 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer