January 2012 blog giveaway

by - Wednesday, January 11, 2012




Hey everybody. .
hari ni saya terjah blog-blog kraft tgn dan berminat:n: dengan paper craft
actually dari sekolah menengah dah start buat paper craft untuk special delivery card
good luck card and so on:h: tapi tak pernah guna teknik quilling ni

:59:bila melihat blog azlina ni rasa macam nak try buat jer
untuk cuti semester break ni:113:
hope dapat menang giveaway ni:70:
:26:sbb ini kali pertama nak tngok kad
yang gunakan teknik ni buat kali pertama:a2:


You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer