Keputusan Anugerah Juara Lagu 26 (AJL26)

by - Sunday, January 29, 2012


Anugerah kali ni amat berpuas hati dengan keputusan juri dan terasa sangat lega kerana Lagu AWAN NANO berjaya menjuarai, Lagu awan Nano yang dibawakan oleh hafiz begitu mantap dengan vokal terbaik sekaligus memenangi anugerah vokal terbaik =)

Tahniah buat hafiz

siapa sangaka dengan hanya memakai tshirt dan track suit saja boleh menjuarai anugerah juara lagu. terbukti bahawa, baju mahal bukan lah tiket untuk membuat persembahan juara lagu kan.

tempat kedua dimenangi oleh trio bakal diva dengan lagu beribu sesalan, sungguh membuatkan bulu roma meremang dengan suara mantap dari mereka terutamanya shila hamzah dan jac. very superb u ols. gabungan menarik dengan lirik lagu yang cukup bermakna =)


sape perasan Shila tadi nak jatuh.. cepat angkat tgn... tak sabar nak tngok video kat utube.. hihihi ?? sape??sape perasan Shila nak jatuh tangge mase nak naek pentas tadi... aduyai..
kelaka btol

tempat ketiga

faizal tahir..
katanya tak mahu but gimik2
tapi hasil dari gimik piano yang hapir membakar kan piona akibat fire light tu
menyebabkan berlaku sedikit kebakaran eh menurut faizal ismail cakap tadi lah

tahun lepas air dan tahun ni unsur api
nice job and kreatif


Vocal terbaik

of coz lah HAFIZ dengan lagu bawah ni
ni pula persembahan terbaek kalau tak silap i..
baju dea warna peberet skarang nie.. cantik tapi dea pakei kaler kuku.. tak cantik plak rase.. huaaa....

apa2 pon

lagu
sedetik lebih mmg poojaaan hati
sedap jac nyanyi dan baju dea cantik
tak sangka warna kulit jac sngt sekata
dan cantik..
cantik sangat bg aku laj

sedap kot jac nyanyi =)

Tahniah semua pemenang dan Peserta

p/s: ENJOY sangat tengok ngan kengkawan kat bilik Tv, walaupon ktorang tak balik umah
tapi tetap dapat tngok AJL tau =)
kenangan best final sem =)

You May Also Like

1 buBbLes

  1. saye pon perasan jugak shila terjatuh, tapi tak sekelakar time jac terjatuh yg time dulu2 kat tv1.

    hehe ;)

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer