New Look

by - Monday, January 09, 2012


Kali pertama men edit keseluruhan template blog ni.. terima kasih kepada semua blog-blog tutorial yang saya lawati. Banyak jugak sampai ta tahu nak list down macam mane. Namun sungguh happy

Cuma header tue tak pandai lah doodle sendri. Kena tumpah juga akhirnya.. ahaks maklum lah.. tak berseni. Penat lelah dari petang sampai hari ini

Ni salah satu azam 2012 ni.. dah tercapai dah untuk fasa pertama =)


here is my new design


THANKS EVERYBODY

You May Also Like

3 buBbLes

  1. nice....pandai edit ek??blog sy ni nk edit pun tak reti...klu nak edit gak mau kne mintak tolong org....mklum la nuta it....hehehe

    ReplyDelete
  2. tak pandai edit pon, just ry an error jer ni.. seharian buat tapi masih banyak lagikelemahan ni

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer