Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat

by - Monday, January 09, 2012



*psstt, boleh copy terus je entry ni kalau malas sgt. :)
How to Join ?
1.Buat satu entri betajuk Segmen Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat:21:
2.copy banner di atas dan link kan ke entri ini:21:
3.hantar link entri anda di bahagian komen
dan bagitahu sama ada anda adalah pengguna blogskin atau blog design*wajib *
4.Ehh kejap2, boleh tolong anys tak ? Like pic anys ni >:21:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=312721845427664&set=a.312721812094334.86348.200146616685188&type=3:21:
It is a contest . help..help..help please ... ;) terima kasih ye ^_^
Anys harap korang tolong ye . penat anys list blog2 korang :( *ayat sedih sebab like tak ningkat pon T_T

Di introduce oleh miss nadrah:125: tHanKs
:125:

You May Also Like

2 buBbLes