Love of my life

by - Friday, January 20, 2012


hai semua.. nak kenal kan

Dialah Jantung hati no 3 saya = )

so gorgeous
so hensem

lets meet

maru!!



oops.. gambar pertama dah censored.. haha... comel kan?


aLoLo.. baru bgun tido nie. .
saya nak sushi!

try untuk mandi dalam sink..
ahaha..
so cute

manja kan?
makan salmon je kot
sushi tu
name pon dok jepon
arrrrggghh
strecth the leg


im hungry

p/s : saya mmg sngt gilakan kucing.. subhanallah, cantik dan sempurna sungguh kucing ciptaanNya..
kalau lah boleh ada seekor

malangnya, satu kucing sama harga dengan satu Mac Book..

mmg berbahagi gak hati kalau nak beli kucing

kihkih

tapi takpe..

ili dah ade kucing yang laaaaaaaaaagi adorable



Meet the mama of my cat
mama kucing ni, penyayang giler
seryes ta tipu
sangat sayang
binatang pon sayang kan anak
cam ne manusia boleh buang anak
aigooo

seryes.. even anak kucing ni dah mesar
tapi still nyusu.
bagus kan mam kucing ni

tapi tu la hooo.... bila aku balik jer.. sume keje mama kucing ni i kena buat. contoh nya bg anak dea makan,belai2 dea. maen ngan anak2 dea.bila aku kat U ni, mama kucing lah kena maen ngan anak dea

dat y bila nampak aku jer dea landing

bijak kan?
ni anak num3 dea.. putih albino.. eh tak lah.. ade perang2..
sleepyhead like me =)
second bby cat. .so clever .. as his name.. Simon.. dea kene g vet ari tu.. berak cair.. sian dea


meet my love..
the one that i always rindu

Maru suke masuk kan badan dalam kotak tapi

si gemok ni suka maen komputer

esp bila i tengah maen angrybird

haha
bila dah penat she will sleep
tak kira tempat
bagi ikan depan tu pon tak mau dah
gongcang kotak frieskies pon taknak bgun



ni muka dea tkejut...
muka badmood sbb kena marah

ni lagi satu, kegemaran amat.. si tompok atau Simon ni baek dan pandai

ni si Mama (ekor de kembang2_ and Alvin.. so nott

maru






sumber is here

You May Also Like

3 buBbLes

  1. comel kan Maru? hahaha da la gemok gileee. kucing ili comeiii~! esp yg suke laptop tu. haha

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer