Tagged by sara Mayy

by - Monday, November 07, 2011




The Rules:


1. Must post these rules.
2. Post 11 things about themselves in their post.
3. Answer the questions that those tagger set you in their post and create new questions for the people you're tegging to answer.
4. Have to choose 11 people to tag in your post
5. Don't forget to tell them that they were tagged
6. No tag backs!
7. No stuff in the tagging section stating something like "You are tagged if you are reading this".
By reading these rules you are trusted to have legitimately tagged 11 people.




Eleven things about me :

suka senyum

suka berSMS

suka berkawan dengan semua orang

tak simpan perkara yang meluka kan dalam hati

mengamalkan positive thinking dan forgive and forget

selalu rasa diri ini gemuk kerana selulit

sangat senang ketawa dan berhuha-huha

sayangkan binatang berbulu seperti kucing dan alfred ofcoz

suka makan dengan sikit tapi banyak kali n kadang kadang makan banyak

adore rainbow, moon, star, universe so much

sangat cintakan diri sendiri dan Luqman hakim =)




Your nickname?
iLi is widely use. aisy with granny. iLi^adorable, shark^sLayer zaman skolah dulu [mirc] chat... haha.

Barang favourite terbaru yang anda baru beli?
smlm baru beli pendrive, Fossil Purse will be my favorite now =)

Kawan jenis apa yang korang tak suka perangai dia?
alamak.. mmm tak de lah yang tak suka sbb susah untuk tak suka. . mmm taksuka backstabber rasanya.

Barang yang korang simpan sejak dari kecil lagi?
teddy bear sangat banyak dirumah.. dan dari kecik lagi simpan impian =)

Binatang kesayangan korang?
of coz Simon, Theodor, Alvin and Mama!! all are my cats!

Kalau dapat jumpa artis, korang nak jumpa siapa?
nak jumpa Siti Nurhaliza, Ustaz Don, Erra fazira, kalau luar negara nak jumpa GF justin Bieber, nak jumpa adam Lavigne kot.. hahaha

Listkan 5 perkara yang korang tak suka?
tak suka orang suka buat muka sbb akn cpt rasa bersalah,
tak suka org pasang lagu kuat-kuat tanpa hiraukan org laen.
tak suka ular n most reptile sekarang ni,
tak suka seafood
tak suka tak tahu lah

Kenangan yang buat anda ketawa terbahak-bahak kalau korang ingat balik?
banyak sangat!!! tapi on of them is bila nak balik bilk sakit sambil sembang dengan AJ, tetibe AJ jatuh dengan air milo.. hahahahahh kelaka dan kesian =)

Makanan kegemaran korang?
nasi putih, bubur, tomyam, telur dadar, kailan ikan masin, kentang mcD

Kalau korang dapat duit rm1juta, agak-agaknya korang buat apa eaa?
mula-mula nak bayarkan ptptn, kemudian kawin, beli rumah, bayar ptptn hasben sekali supaya kami tak susah, hantar umi abah ifan amo adik p haji, beli emas jongkong bnyak2. . tapi yang penting pg haji dan beli rumah n ptptn =)

Korang rasa blog aku ne acano?? Komen sikit? http://saramayyyuck.blogspot.com
suka blog ni sbb pink tapi kena besarkan mata sket nak baca sbb kecik bebenau tulisan nya.. tapi warna tulisan lawa lah... suka =)


My eleven question:

What is your full name.

Are you proud with your name?

Makna nama anda

Pengalaman yang paling tak boleh dilupakan seumur hidup anda?

Warna kegemaran anda?

Kenapa anda berblogging?

Lagu kegemaran anda?

Lagu yang paling tak best pernah anda dengar

Perangai orang yang palling anda benci atau tak suka atau rasa annoying =)

5 Ciri-ciri kawan yang baek.

Perkara yang paling anda nak lupakan (tak boleh jawab “dah lupa” dan seumpanya =))

Dengan berbesar hati saya tag

Umrah rodzi

Miss Nadrah

Atiey Joshy

Ayu Idaman

Najmiah

Ainu

Asmaa

Aufa

Aiman

Shira

Aleen


You May Also Like

1 buBbLes