i Miss u too atiey

by - Saturday, November 05, 2011

Dah lama nak post entry ni tapi tak terpost jer.. lame dead ok dalam draft sedangkan sebelum ni tak de draft dalam blog.. ingat dah post rupanya tak publish plak.. so nie edit sket n nak publish lah nie.

Ade satu hari tu, tetibe rindu bebeno kat si adik cantik sorang ni.. NIE lah adik cantik ni.. p serbu blog dea. Single n available sape nak ngorat.. ngehehe . . terharu rasanya dea wat entry seb rindu kitew.. ahaks

Act ntah kenape satu malam tu tetibe tergerak tangan nie nak msg atiey tp ta tahu nak masg ape so soh lah dea update blog n tumblr dea yang dah berabuk. . tak sangka plak dea upload pasal kitew rase macam retis plak . . ngehehe . .

Perkenalan kami (chewah mcm bf/gf plak) haha kitorang kenal sbb ape eh.. tak ingat lah.. tapi yang ingat atiey is before me.. ngheheh n sebab one guy ni, namenye adib yang kini di Jordan nun yang nak kawen nun jauh disana nun, so I ngan atiey nie berkenalan lah. . kenal kenal kenal dan punya kenal.. lame lame tak sangka plak kitorang ni sekepala even age are not the same.. see now age is really just a number ryte?? Ngehehehe. . .

She is very ohsem if u noe here.. very talkative-gurl okeyh who had lods of story to tell u huhu.

Ok lah dik.. since I have not my own portable camera, so only u have the picx ouuuccchhh gambar dulu kini mmg laen sengal plak rase

Hihihihihi toodLes. . love u so mush atiey!

You May Also Like

1 buBbLes

  1. awww, kak ili.. sweetnye post ni <3 ehem2, a'ah adib la sbb kte knl kn kn? hehe i love u two three four <3

    ReplyDelete