Sunday Splash

by - Sunday, November 20, 2011

lately kan, kat terengganu ni :129:chilling cool babeyh:face47:

tak payah nak pegi jauh-jauh untuk merasa kesejukan yang amat sejuk:87:

just come to terengganu, tetibe terasa yang setiap kat rumah kat terengganu ni shud installs atu heater jugak despite of aircond..:26:

sejuk.. nak mandi pon kene pk berkali kali sbb sejuk:55:

walaupon hujan sentiasa turun, tapi masalah air takde tetap berlaku

apa pon tak boleh... haish:130:


hujan lebat - sunday splash!:98:



Tomorrow I will have my oil palm test,:u:

the day after tomorrow I should finish up my green house set up,:n:

after that I need to plant my banana explants:63:

after that I will have irrigation test:d:

and after that I need to depart from Terengganu to Cameron highland:8:

and on Saturday I need to observe my plant =) :59:

I have such a “great” :131:day yesterday

sebabnya tiada line internet hingga kini, :face16:

celcom tiada line, :face13:

:face18:makanya I can read my new novel only for first page only

sbb tak sedap hati plak tak revise :face63:lagi oil palm…

buka je note oilpalm dah dengar suara orang memekak jam 12 malam:face59:

tutup nota trus tido.:125:

:128:Bebelan:i:: badan lesu lagi akibat JetLag dari Tganu-Kluang-serdang-Tganu. . focus tak focus lagi:96:

Tido sepanjang hari membuatkan hari ini sangat semangat =):face71:


esok test petang kan? jom start study =)

You May Also Like

2 buBbLes