11.11.11 wedding kak hawa =)

by - Friday, November 11, 2011


eh, nyibuk pulak si alfred nie.

one of the reason balik awal sbb nak tito ngan alfred lah =)

tak muat beg nak bawak balik




okep, back to topic, nak citer nie, one of my friend dah selamat diijabkabulkan pada hari ni

sweet sangat rasa sbb kawanpertama yang dekat n dapat attend wedding ni

sangat lah teruja untuk ke majlis ni

agak lewat jugak pergi, jam 3 kot baru sampai

tapi by the time sampai n me n mr.bulbul tngah makan

bride pon trun dari umah untuk makan beradab

ntah kenapa, tyme mr.bulbul cakap macam here come the bride,

trus pandang

n

i was really shocked ahhhh

u-know-y

ngeehehehe



ini hantara untuk kak hawa dari mr.hubby

so simple but lovely!


sempat juga berjumpa kak mimi nfarah

n sempat snap a picture atas pelamin nie

ngehe... terlebey plak i ngan farah pose atas ni

ahaha..

tapi takpe.. once in a lifetime kot nak datang rumah kak hawa


ni sewaktu makan beradab..

cantik kan tema pink grey nie?


here the pengantin of the year!! so sweet n smiling all the time

happy sangat tngok kak hawa kahin.. seryesly

semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat dan hayat yang akan kekal abadi

Barakallahu lakuma,

wa barak 'alaikuma wa jam'a bainakuma fil khair,

wa razaqakuma zurriyatan tayyibatan tanfa'ul islam wal muslimin


tremendously happy for her

love u owez!!


nah! amek adiah ni.. dah open bg tahu..

bace lah ucapan panjang lebar tu dari saya =)

syok plak tulis dalam kad tu pepanjang =)


You May Also Like

2 buBbLes

  1. lawanye baju awk kak ili.. polka dots :) n u still look like always, comel <3

    ReplyDelete
  2. @atiey tu baju umi, kalau tngok pakai pegi kelas, mmg besar jugak lah =) maklum lah baju readymade.. thanks atiey =)

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer