here i come!

by - Thursday, November 24, 2011


Tamat sudah test 2 untuk subjek Irrigation pada hari. Hanya tinggal subjek ART dan PF sahaja untuk test 2.. pejam celik pejam celik dah 10 minggu berada dalam semester 7 ni. Kejap kan.. macam ta cukup lagi ilmu nak dibawa keluar dan bekerja.


Ehe~ banyak kan gambar strawberry? Malam ni akan bertolak ke Cameron highland which I am so craving of strawberry tau. Kenapa bila kat bawah ni , imean bukan atas bukit Cameron highland tu aku tak makan strawberry.. sebab paling utama adalah rasanya lari n tak sama macm kat tempat sejuk unlees lah u ols kat oversea yang Negara nyer sejuk kan.. lagi sejuk tempat lagi manis strawberry kot.. ye ke?? Idk~~

~~nak yanG ceLup coKLat =)

Ade certain picture kat bawah ni yang I like the most n nak pegi Cameron untuk snap macam gambar ni, exactly a like n on different angle.. nak try snapping a lot of picture n strawberry is going to be my subject. Ahaks

~~suKa piC ni



~~dAn iNi

Okep lah mahu ke kelas ART ni..

p/s: pandai eh dr, buat test bagi saket kepala, then bg kami p holiday kat Cameron.. niice. . . holiday ke? Ok, scratch dat.. pay attention there untuk blaja irrigation.. haissshh. . .

p/s/s: ini lah dikatakan, lepas hujan mesti ada pelangi, setiap kesusahan pasti bawa kesenangan, indah nya ketentuan tuhan =)

Toodles,

You May Also Like

0 buBbLes