Jom Tambah Follower

by - Thursday, September 29, 2011

Lulu nak buat 1 segmen.. Segmen yang ringkas namun besar maknanya... Semoga dengan segmen ni, akan dapat membantu menambah follower/kenalan dalam dunia blog ni... menarik tak? jom join..


Apa yang perlu korang lakukan?
  1. Buat entri, ambik header Lulu-Pages yang lawa dengan jersey chelsea tu :), dan jangan lupa link kan ke entri ini yer......... beserta tajuk "Jom tambah follower".
  2. Dah siap entri tu, letak link url kat ruangan komen yer...
  3. Tarikh tutup, Jumaat ni, 3 petang...


Read more:
Segmen | Jom tambah follower | Lulu pages http://lulu-pages.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html#ixzz1ZKjrJmTy

You May Also Like

10 buBbLes

  1. hye dear ! ryn singgah dari segmen cik LULU..
    nice blog..hehe..suke3 !
    btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

    ReplyDelete
  2. singgh cni dr segmen cik lulu .. nk nek vespa jom singgh blog sj ...

    ReplyDelete
  3. salam kenal..dah follow awak.

    singgah dari segmen "jom tambah follower" Lulu.

    Jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  4. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. Hai... salam singgah blog dari segmen lulu pages... nice blog n i dah follow... hope u do the same to my blog...

    ana-adni-collection.blogspot.com

    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

    tq dear...

    ReplyDelete
  6. salam..oshin dtg membls kunjungan :)

    ReplyDelete
  7. Sis datang balas follow dari segmen yang sama okey...sori lambat datang...

    ReplyDelete
  8. marina jalan2 sini dari segmen lulu... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. Datang merangkak dari segmen lulu^^
    Sory lambat serbu.huhu=.=
    Salam kenal yea :D
    Jemput singgah,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer