Harga Topup Naik 6%

by - Thursday, September 08, 2011


SUMBER DARI BLOG ASHIRASHIDA
6% dari topap semua rangkaian akan dikenakan start 15 September !!

aku mula dapat tahu pun coz
my sis gtaw semalam kata kena cukai nanti ..
orang kedai jual hp and topap yang bagitahu ..
ada juga kawan aku dapat mesej dari fon
kata 15 Sept akan dikenakan 6 % cukai pada topap ..

so , apa ag korang rasa xbetul ??
memang lah tv and suratkhabar tak uarkan lagi ..
tapi dah kuar kot lau xsilap..
link xegtla tp dr BERNAMA ..~
kalau nak percaya kt citu , silakan ..
aku bukan membohong tapi menyampaikan apa aku dapat ..
up to u all lah nak caye ke tak ..

TERBARU dr BERNAMA ..
jumlah topap akn ganda ke RM10.60
kalau topap RM10..
tak kesahlah mne2 yg penting kne burn gitu ..
nampak mcm kecik jee jumlah ..
tapi kalau dah berjuta2 orang topap ??
banyak untung woohh income masuk !!~

TAK CAYA OR RAGU-RAGU ?
click link bawah ni untuk bulatkan mata korang !!

kalau betul xkena cukai ..
ehh , ALHAMDULILLAH ..
kalau betul kena ..
gigitlah jari sampai putus !!

You May Also Like

3 buBbLes

  1. sriously kak ili? damn :( mahal glr plk tu.. 60 sen tu mcm2 blh bli kot.. ape la.. grrr

    ReplyDelete
  2. Tau takpe atiey.. saket hati kan.. tak puas hatiuh.. huaa.. jom tukar iphone or BB jer

    ReplyDelete
  3. alaa.. x mmpu la plk kak ili nk i phone.. telan air liur je la.. hehe.. bb x minat sbb camera die x lawa.. ati kn ske b'gmbr

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer