GiveAway by anis athia

by - Sunday, October 02, 2011


Assalamualaikum
hi semua
tetibe rase macam bermurah hati jek nak Join GA


syarat-syarat :
  1. buat entry bertajuk "GiveAway by anis athia" - DONE
  2. copy banner di atas dan link kan ke blog ini - DONE
  3. hantar link entry anda di ruangan comment entry ini sahaja - DONE
senang je kan syarat2 nye
^_^

hadiah :

  • Free Doodle by me untuk 3 pemenang
  • Topup RM10 untuk 2 pemenang (Maxis/Celcom/Digi)
  • Free barangan dari Scarf Sweethoney untuk 1 pemenang
  • Free custom design t-shirt dari D**E untuk satu pemenang
  • Bear cute dari Girang untung 1 pemenang
penyertaan akan diterima sehingga pukul 11.59pm 1 November 2011
jika penyertaan kurang dari 5 orang, maka secara automatik GA ini cancel

p/s: mudah sahaj.. kalau nak join tapi malas. . copy jer segala ingo kat belog anis athia ni (^_^)"

You May Also Like

1 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer