1st GA dari Cik Kiah Ronggeng

by - Saturday, September 17, 2011

. . .Di tag oleh ayu. . .

1) follow blog cik kiah yang tak seberapa ni, untuk tahu update about GA ni --#done
2) mcm biasa, buat 1 entry bertajuk --#done
3)copy banner GA ni dan link kan terus ke entry ni --#done
4)tinggalkan link korang kat dalam kotak komen entry ni . .
(lain 2x entry tak dilayan)--#done
5) last, TAG kepada 3 orang (make sure dia tahu dia di TAG)--#done

hadiah nya :
cabutan pertama


shawl 2 tones

cabutan kedua


shawl belang orange plus red

cabutan ketiga


brooch bunga cotton
(1st bisnes cik kiah HIL'S COLLECTION :D)

tarikh tutup GA ni lama lagi :
7.9.2011 until 4.10.2011
tepat pukul 12:00 a.m
(sebab cik kiah time ni baru habis final exam heee^^)

PEMILIHAN PEMENANG
pemilihan berdasarkan LUCKY DRAW . .
cik kiah akan cabut undi okay (:
semoga berjaya ! ^^

p/s: GA akan di batalkan if contestant tidak melebihi dari 30 orang (:
so jom join ramai 2x !

salam u olls ! (:

Dengan bangga nyer saya tag
atieyjoshy, cheyan dan Ierah

You May Also Like

1 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer