[ssubmit herbarium]+diam ta bererti kalah!

by - Wednesday, October 27, 2010

Assalamualaikum w.b.t

ahaks.. akhirnye tibe la mase untuk submit HERBARIUM *cLapcLap* cepat tepuku tangan untuk ili aisyah kerne berjaye siapkan herbarium nie.. hehehe.. seronok kot... ade 30 jenis weed dalam folio aku nie

-muke dEpan scrap booK -
*masih polka okey*
-cover bLakang herbarium ku-
*hak cipta terpelihara ok*
-pandangan sisi... huaa..sayang sangat nak hantar-
seryes rase nak nangeh-

okey2... hari nak bercerita pasl ape ea... hah statement kak nabila... diam tak bermakne kalah.. ta tau la nape aku suke sangat ngan statement uh n sepanjang hari aku nyer mind pk yg aku nie ta sensetif ke... aku susah nak terase kot.. ahaha

weyh sumpah aku ngantok gler dalam kelas weed nie.. tlong aaa... mcm ade sedozen setan nga bergayut kat mate aku nie... ngantok nyer!!!!


p/s: njoy wat keje ngan kamu... xoxo

till then
xoxoxoxo


You May Also Like

3 buBbLes

  1. ili...dgn dia ek...x cite pun kat jihan...=)

    ReplyDelete
  2. jihan... nanti kang kalo ili dah ade kat jemputan kawen.. ili akan cter sume dari a to z.. kite buat malam untuk sembang tanpe tdow b4 ili kawen taw... baru la best... doakan ili tau jihan

    ReplyDelete
  3. urp..wow kawen....itu planning ili ke sblum ni.,,,,hihi..apa2 jg iman,stdy is nu. one k..hehe....

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer