~"amik kesempatan"~

by - Monday, October 18, 2010


hey there. .
oHaiyo Gozaimas. .

hari nie nak timbulkan isu amik kesempatan... actually minggu ni sudah sangat sangat plan nak pulang ke rumah sebbnyer mmg dari minggu lepas tyme test weed laie nak balik.. abah masuk wad heart attack la.. dat y nak balik n again last saturday again abh masuk agy.. jadi sangat la terase dalam hati sbb i tak balik sedangkan sepatotnyer i balik.... n in the mean tyme i nak naek broga ngan my fwen

so kenape i ta blik?

sebb nyer ade la masalah dalam kelas nie... " kang kalo balik kate aku amek kesempatan" jadi i pon tak balik la... tapi ade jer orang balik... sengal tak n ta pergi keLas. . tapi kalo aku tau ade jugak org nak ponteng kelas.. aku pon nak balik.. nak jugak nengok abh.. if anything happen kat abah... korunk yg besalah sbb kate aku amek kesempatan. . ahahahahaha *geLak setan jap*

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer