~abah saye~

by - Wednesday, October 06, 2010

hari nie mmg mencatat sejarah dalam idop
since dok kat asrama jenan sampaila kat matrik n sampai la kat university nie
nie la first tyme aku dapat news yang sangat terkejut la..

'abah masuk wad, ko jgn bg tau umi aku bg tau ko"
"abah masuk ward malam tady laie..sudden heart attack"

diatas la mSg yang adk ku tersayang mSg. .
dah ah aku baru jer duduk test..
mmg cuak n darah aku tros mcmtade dah kat badan nyh. .
aku pon cangak ape agy..
aku pon kuar La. .
sob sob
kuar tapi ta tau nak buat ape..
ntah jadi buntu kot

then aku pon terbayang la kalo abah pergi dolu..
kompem aku ta boleh hidup weyh
sedeyh ya amat!!
sape nak bg kasih sayang seorang ayah kat aku lg
sape nak saport family kami
sape nak jage kami 5 bradik n my umi tersyg
sape . .

ouh.. ku sangat ta dapat bayang kan idop tanpe abah..
ta boley
aku akan down sangat2..
aku akan ntah.. jadi ta keruan
mau jugah tangguh sem kot. . .

abah. . .
iLi sayang abah sangat2. .

plis get well soon. . .

p/s:luqman hakim, thanks 4 here with me. .

You May Also Like

3 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer