Sehari lagi april

by - Tuesday, April 03, 2012




Hurm. . hari ini dah hari ketiga dalam bulan april. . sungguh banyak lah perkara yang kene fikirkan sebelum boleh pulang bercuti esok hari!! Yippie!! Balik free plak tu.. mmg lah syok kan..

Tapi, before nak boleh nak balik nya tu.. mak aiii… bnyak gler perkara kene difikirkan. Agakny kan, kalau dikumpul2 lah pemikiran ni terhadap test dan fyp. Dan setiap kali fikir, tumbuh satu bunga, habis satu bumi ni berbunga2 lah kot.. ahaha
 
Okeyh, hari ni DONE test marketing agricultural. Indah nya perasaan dah habis test. Bersyukur sangat sbb apa yang dijangka itu ada walaupon ade 1 soalan tak dijangka. Tapi tak mengapa sbb nya satu soalan yang ta tahu tu boleh goreng. Kihkih


seryely mmg ili happy sungguh hari ni sebab semua perkara macam dah selesai

test paddy - DONE
test marketing - DONE
test advance - DONE
test ethic - DONE
present communication - DONE
present progress fyp - DONE

BAHAGIA TAU KALAU DAH HABIS SUME KEJE

Memang setiap kali test, ataupon exam, strategy untuk menjawab test adelah eliminate chapter yang paling I tak suka. Biasanya eliminate satu chapter tapi ntah kenape midterm kali ni, tergerak hati nak eliminate 2 chapter, lalu tak dibaca lah tajuk marketing environment ngan business ape ntah.. just baca sekali lalu jer yang B2B tu. Tu pon yang apa dicakapnya dalam kelas jer.


Walaupon ade jugak soalan test yang tak leh nak jawb macam paddy and ethic. at least rase bahagia bila dah jawab semua

atlest learn 1% pon kira belajar jugak tau

oh paddy -_-
Alhamdulillah lah sangat-sangat sbb dah gembira dah hati ini dan dah tenang dengan semua test dah selesai
Actually hari ahad tu test paddy. Aha.. test pady, eliminate chapter cik wan, last2 soalan cik wan ni wajib. Dah lah 20 markah. Ahaa…. Tu mmg tak menaruh harapan dah… apa lah nak jadi

Tu lah, kalau buat macam ni memang ade risikonya, mmg setiap mende kita buat ade risikinya. And ili mmg dah terbiasa buat macam ni dari dulu lagi dan already bear with the risk. Insyallah everything going to be okey at the end sbb kalau taj ok lagi makanya bukan the end ok











You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer