23 Birthday n Jom Heboh

by - Monday, April 02, 2012




alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnianya dapat lagi bernafas sehingga kini. mengharapkan sepanjang umur selepas ini akan sentiasa dirahmati, diredhai dan diterangi jalan untuk menempuhi liku-liku kehidpan yang penuh pancaroba ini.. aha~

berbunga btol ayat

okeyh nak cter skip-skip ni...

birthday kek tahun ini adalah kek terfeberet di abad ini iaitu

blueberry cheese cake

aha... sedap kot n mmg addicted sungguh makan nie


tak sabar sabar nak makan favorite kek nie =) 



 tadaaa!!! the cake!!

next cerita mee kurry ( ejaan kari + curry)
aha.. lama dah mengidam nakk makan mee curry nis.. last makan mee curry biele eh.. last makan dengan gurlpren masa lawatan ke UPM tu makan kat The Mines . .

Tips : kalau nak beli mee curry ni.. disyaratkan beli satu kongsi 2 orang.. baru rase sedap sbb makan sorang tak abes. so kalau nak beli sila order cam ni 

"mee curry satu, mangkuk kosong satu"
aha.. kalau rase segan meh lah bawak tupperware kosong satu..



okeyh. . ni kitorang denagan makanan kitorang.. alamak ainu, mane ainu ni?? ainu na tunjuk fork n tomyam award wining dea yang sedap tu

ahaa... cakap pasal makanan

ili mmg tak makan seafood tapi ili suka bukak kulit udang ke, kerang ke, ketam ke...

patu ainu nyer udang gler punya besar.. selalu nya buang jer kepale udang

tapi tetibe kali ni ainu nak makan kepala udang

cam plek agi aku

rupanya

"kepala udang yang besaq ja aku makan ili"

oo..ok paham.. understood =)

next location is Jom Heboh di 
perkarangan sultan mizan zainal abidin


tempat wajib bergambar =) aha.... 



 berehat sebentar bersama nestea dan ribena wit love.. negehe.... sedap btol air nestea ni..

emm.. satu beg saploh hengget..

ahaha.. bagi aku lah, aku ta terase mende tu murah sbb kadang2 macam contoh nestea nie... satu tumblr n 2 paket 3 in 1 tu saploh henget. mahal kot tapi disebabkan dahaga dan sedap... belikan jugak buat bekealan minum-minum sambil berjalan


 antara artis yang dijumpai pada hari tu sangat lah bnyak... ni nak share gambar botak ( ta tahu nama sebenar) ngan Amni ( tak ingt nama sebenar) ( saja tak nak ingt) ngeheh

muka sememeh tak ready untuk bergambar sbb keadaan yang sangat sangat lah HOT...

ahahaha


One of the present =) thank u so much Girl Friend =)


ahaha... nanti lah cter panjang pasal jom heboh.. bnyak lagi gambar nak share nie. . ngegehge....

p/s : sedang sibuk serabut nak test marketing esok + present Progress fyp. . huaaaa

You May Also Like

3 buBbLes

  1. untungla dpt bergambar ngan retis...
    botak n fathia..=)

    ReplyDelete
  2. wah3x. hepi3x..i like la 1st pic u tu...hehehe..:)))

    ReplyDelete
  3. putry done folow putry.. folow me back kay

    www.putryain.com

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer