Levi's Day Out

by - Wednesday, April 11, 2012



okeyh okeyh...

citer terperam lame kot ni..
ni nak bercerita, pada hari sabtu lalu bersamaan 7april

kami sekeluarga semua kecuali mohd Amarul haq telah pergi menawan butik levi's

at first just abah would like to buy a pair of jeans but in the end all of us pick one each

aha... makin botak lah kepale abah kan.. mane tak nyer satu dah harge rm250 kan..

ehe... abah yang suruh pilih, 
makanya ili adik irfan and abah pon pilih lah.. umi jer tak nak..

tapi at the end, abah punya jeans, ili ifan adik n umi bayar as birthday present

and abah bayar kitorang tiga org punya as birthday present.. ahaha





orang kat butik levis  tu berkata, kitorang ni sangat cerewet gler pilih size and jeans.. mmg lah cerewet sbb nak yang da best and selese kan?





lastly here the jeans. . . sume ade dalam paper bag ni.. fyi, dapat jadi member of loop mmg best.. tak sabar nak redeem point to gain a paor of jeans lg.. hikhik

here are several color of skinny jeans that i like

1) Smoothie pink sangat lah sweeeet!!

01-AS-05977-0003-Sunset-Corel.jpg

2) wavy blue ni sngt sweet tapi disebab kan too skinny for my fatty-leg ni mmg ta seswai

02-AS-05977-0007-Snorkel-Blue.jpg

3) i love color ni sangat2. .  ta tahu nak cakap waarna ape ni. . 

03-AS-05977-0001-Buck-Wheat.jpg


tapi saya pilih straight cut ini jer... ahahaha...


dan ini juga =)







You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer