Belacan Tetap Belacan, Mana Boleh tukar Jadi Kimchi

by - Saturday, April 30, 2011

Assalamualaikum. . wah wah.. bahagia pula rase gap antara paper ni ada 5 hari
dah 3 hari dah lagha. . .

ok okep. . nie nak memperkenalkan kumpulan 24:7 . .
dikatakan
" the first kpop group in Malaysia
K stand for keindahan pop
bagi 24:7, k ialahkeindahan

mai nak bagi tahu sikit nie
Kpop tu maksud nya Korean pop lah dik oii
sejak bila lah plak orang korea dok digelar Kpop
tahu maksud K itu keindahan
tahu plak si Young Hwa tu
apa itu keindahan kan
paham plak si seo hyun keindahan tu apa..

aduhai... tengak gambar posing macam nie
rasa macam rosak anak melayu
aduhai..
paling koman koman pon nak popular
ce try masuk akademi fantasia ke
at least ada bakat menyanyi

ni.. boleh korang menari macam suju menari
macam rain. . suara macam C N Blue ke

aduhai dik. . .
gamak nyer mmg penularan kpop nie kronik jugak kan
ingat kan setakat tonton cerite korea jer

gaya ni pon dah nampak sangat nak tiru super junior kan

salah sorang ahli dah lah dari SMAP LAbu
cam ni ke pengeluaran dari sekolah agama
sepatut dalam diri dia tua dah ade iman yang tetap
terbukti lah mmg penularan virus KPOP nie
same macam HIV yang tade penawarnyer

*kak cda cakap, ayat kelaka*

huhuhu. . .
pe kata adik adik atau pakcik pakcik 24:7 nie, carik konsep laen

MPOP ke. . .
pastu buat identiti sendiri
buat budaya pakain yang menunjuk kan malaysia nyer

cam my chemical romance pon pandai tutup aurat. berbutang banyak agy
ni dok dedah pusat nie...
apa kes. .

p/s: sape ade video dorang menari macam "Kpop"
nak tengok sket...
hebat tak

You May Also Like

3 buBbLes

  1. gedix nyer band nie...muntah! where's malaysian identiti?

    ReplyDelete
  2. Ash Shikano. . caane nyer nyer nak ada malaysia identiti. . ni kate nyer Kpop = keindahan pop. . kalo wat Mpop kang dikatanya MOP. .hahaha

    ReplyDelete
  3. itulah jadinye kalu buat sesuatu tu tanpe ilmu..

    da hebat bebenor le tu tiru kpop..

    minat, tp tatau ape maksud kpop tu sendiri..

    ReplyDelete