steamboat is not my taste

by - Thursday, February 03, 2011

Salam sejahtera semua =)
kali ini nak entri pasal makan untuk 2 hari sepanjang cuti

udang besar berserta fillet ikan ayam dan daging sebelum diletak kan dalam steamboat nie
diaisng kan sebb ili ta boleh makan seafud maa

penuh pot soup ini dengan sayuran sbb shah *si kawan fami* suka kan sayur hijau

ni pula pot soup sblom di tambah isi.. kosong je kan??

punya la ta sabar nak makan, dah susun siap siap dah mangkuk
emm nie sume sbb excited first time..
biasalah

restorent yang dipilih adalah kat time square.. Johny's..

tapi konklusi nya,iLi ta suke kot makan steamboat..
hahahaha
ini juga yang dicari untuk menghilangkan rasa ta best kat tekak
world class choc is my forever feberet!
yummy
thanks baskin robin 31!
tiba tiba rasa rindu pada Om Nom Nom

huaa.. kalo di kusza.. bubur lah menjadi makanan harian
dikala malas ke kafe..
senang mudah dan cepat

di kala rajin, wedges lah jadi bahan makanan
sedap seh
*gambar kat atas yang hangus yer*
hahaha

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer