chicken riCe shop!

by - Friday, February 04, 2011

Assalamualaikum dan salam sejatera
musim cuti raya cina tahun ini, berniat nak merasa yee sang dekat chicken rice shop
tetapi disebabkan kesuntukan masa
hanya sempat makan nasi ayam nyer
sedap sangat!!
nyumnyum..
gamBar di atas nie set yang iLi pilih untuk perot yang dah orchestra
maklum la, tak breakfast
then . .
di atas nie plak sebahagian yang di makan oleh encik Luqman hakim
ayam dea abes licin uh
manakala ili plak sket jer sentuh
sbb nasi dah abes
perangai ili mmg cam uh
kalo nasi dah tade
tanak dah ratah lauh..

akhirnya.. kami sangat la kekenyangan
sedap makan chicken riceshop

mula mula ili ingat chicken ricce shop tade tau kat tganu
mase tulis blog nie baru teringat
"tahun lepas celebrate besday kat chicken rice shop atas giant ngan kakak2"
ahahaha
akhirnyer tergelak sendri jugak
sungguh kelaka
ape la ili nie...
kan ade kedai makan nie kat atas giant..
hihihi

skang mengidam nak makan nasi lemak la...

laparnya.. .
gLup . .

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer