ragam ikan keli

by - Friday, February 04, 2011

. .ragam ikan keLi. .
pagi pagi tadi lepas bangun tido terus pergi bangsal
basuh kolah ikan keli nie
eh silap
mula mula bagi makan
mane tak nya, hari selasa, rabu , khamis tade sape nak bagi makan
lantas dengan hal demikian cepat cepat pulang dari kl
untuk bagi ikan makan
sedeyh jer muka ikan tue
lapar kot 3 hari tak makan
kalo korang tak makan 3 hari korang boleh tahan tak??
disebab kan kelaparan increase,
ikan nie terpaksa makan kawan dorang sendiri
sedeyh kan? nak hidup kene la makan
ikan nie ta self fish
*name pon ikan?? konpius*
selepas dihitung dan ditolak
ade 25 ekor mati ekoran tak makan 3 hari
huaa.. manyak tue

hurm..ikan keli adalah salah satu haiwan yang mengamalkan canabalisme apabila disaat mereka kelaparan atau darurat melanda habitat mereka. evolusi ini juga menyebabkan mereka resistent dengan environment ditempat yang baru.

p/s: ikan self-fish untuk hidup .. . itu aku setuju . . tapi en tadi tetibe tengok ade satu bekas makanan ikan nie "self fish" ter-asingkan makan ikan itu.. dari se-plastic makanan ikan laen.. ikan pandai self fish, tak kan makanan ikan pon pandai nak selfish?? pelik bin ajaib kan.. pk la sendiri yer.. tak kan makanan uh jalan sendiri ye dak?? aduyai. itu pon kene book2 ke? kahkahkah.. lawak sungguh

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer